020 776 4746

Over ons

Lillie

Over ons

Welkom bij Lillie! Wij zijn een gezellige neighborhood wijnbar en restaurant, gelegen in het meest charmante stukje van Amsterdam Oud-Zuid.

Hier trekken wij de mooiste wijnen voor jou uit de kast. Ben je nieuwsgierig naar een heerlijk glas wijn uit vergeten wijnlanden, zoals Moldavië of Libanon? Of geniet je meer van wereldberoemdheden uit de Bourgogne of Toscane? We got it all!!!

Bij ons kun je terecht voor een heerlijk diner, maar ook spontaan binnenwandelen voor een borrel hapje en cocktail aan de bar.

Kom gezellig langs, en laat je lekker verwennen in onze informele chique, warme setting.

 

Let’s talk food

Onze chefs zijn geïnspireerd door de wereld keuken en bereiden dagelijks verse en verfijnde gerechten met zorg en passie. Onze gerechten zijn ideaal om te delen met je gezelschap. Of deel je liever niet, dan mag voor, hoofd en dessert uiteraard ook.

Wijnen

Met meer dan 50 wijnen op onze kaart, is er altijd wel een fles of glas die past bij jouw smaak en voorkeur. Ook leuk zijn onze “wine flights” – een korte ontdekkingsreis waar we samen jouw smaken kunnen ontdekken. Heb je interesse, boek een flight op onze website.

Lillie: “Wijn is het antwoord. Ik ben alleen de vraag vergeten.”