020 776 4746

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouw en Lillie (Voorheen De Wijnkaart)

Deze koninklijke concertzaal biedt een geweldige akoestiek en wordt beschouwd als een van de belangrijkste concertgebouwen ter wereld. Wil je je muzikale avond goed beginnen? Kom naar Lillie voordat je naar het Concertgebouw gaat. Exclusief voor bezoekers van het Concertgebouw bieden we “Concertgebouw Gem”. Geniet van een mix van 2 planken, 2 glazen wijn, een hoofdgerecht en koffie of thee.  Goed om te weten! Wij houden voor u de tijd in de gaten. 

Amsterdam Museumkwartier en Lillie (Voorheen De Wijnkaart)

Ronddwalen door Amsterdam? Mis zeker het 19e eeuwse Amsterdamse Museumkwartier niet. Hier bevinden zich drie belangrijke Nederlandse musea, namelijk: het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Van Gogh Museum. Daar hoort ook het indrukwekkende Concertgebouw bij. Bovendien komen deze gebouwen allemaal samen op het grote grasveld van het Museumplein. Deze open ruimte biedt voldoende gras om op te zitten en op adem te komen.

Sightseeing around the Amsterdam Quarter Museum

Dit culturele centrum heeft meer te bieden dan de musea en het Museumplein. Bewonderaars van de Amsterdamse architectuur kunnen hun hart ophalen bij het ontdekken van de verschillende bouwstijlen binnen het Museumkwartier. Loop door de verschillende straten en je zult merken dat dit gebied geweldig is voor fans van de Art Nouveau-beweging. Ook het beroemde Vondelpark ligt op slechts enkele minuten afstand van het Museumkwartier.

Concertgebouw Gem deal

Op zoek naar een plek om te eten? Wandel dan naar Lillie (voorheen De Wijnkaart). We hebben een speciale deal genaamd Concertgebouw Gem. Geniet van een mix van 2 schotels, 2 glazen wijn en een hoofdgerecht. Je sluit af met een lekker kopje koffie of thee. Een bevredigend einde van een geweldige dag! Oh: ook kinderen zijn welkom. We hebben een speciaal kindermenu.

Available Wednesdays – Fridays from 17.00 pm.

Parking and the Concertgebouw

Als je het Concertgebouw bezoekt en dineert bij De Wijnkaart hebben wij de beste tip om je auto te parkeren. U kunt uw auto parkeren bij het P+R Olympisch Stadion. De eerste 24 uur betaal je slechts 8 euro. Hoe werkt het? Neem voor het stadion tram 24 richting Amsterdam Centraal Station. Stap uit bij halte Roelof Hartplein. Het is slechts 5-10 minuten lopen naar het Concertgebouw en ons restaurant. Als je heerlijke nacht voorbij is, neem je vanaf halte Roelof Hartplein tram 24 terug richting De Boelelaan/VU. Betaal het parkeertarief in P+R Olympisch Stadion binnen 1 uur na het uitchecken. Stop eerst uw parkeerkaart in de automaat en scan vervolgens uw OV-chipkaart of (P+R) GVB-kaart. Het tarief wordt dan automatisch berekend. Een manier om uw bezoek aangenaam te maken!